Sunday, February 20, 2011

Kaigaten @ Hoikuen 2011

Kaigaten @ pameran lukisan yg diadakan pada 19/2/2011 lepas merupakan pameran hasil kreatif tangan budak-budak hoikuen sepanjang sesi persekolahan 2010/2011. ibu bapa dijemput datang semasa sesi pameran ini utk melihat hasil kerja tangan anak masing-masing.
Kali ini adalah kali terakhir bagi kami utk melihat pameran ni. Maklumlah dah nak balik Msia.

Syaza di depan hasil kerja dia. Sama tak cara Syaza ngan patung tu senyum?

Ini cikgu kegemaran Syaza waktu dia kelas Momo. Masa tu dia baru 10 bln.
Hanya cikgu ni aje yg blh pegang dia tanpa menangis.

Antara kawan2 Syaza..


Ini lak Cikgu kegemaran Syaza dulu, kini dan selamanye. Walaupun dah tak mengajar kelas Syaza lagi, ini lah satu2 nye cikgu yg blh buat syaza tersipu2...

Biasalah .....mesti masuk peraduan foto punye.....
Dapat no. 2 heheh...

Cikgu kelas Iwani.....Nagasue Sensei ngan Sasaki Sensei
Iwani di depan hasil kerja tangan nye....
Ada bakat la jugak.





1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...